Nieuws in de marge

Wednesday, June 08, 2011

BCCMA lanceert site voor tweedehands vrijetijdswagens

De occasiemarkt voor vrijetijdsvoertuigen neemt steeds meer aan belang toe. Om hierop in te spelen lanceert de beroepsfederatie BCCMA – die de constructeurs en importeurs van caravans, motorhomes en stacaravans verenigt – een website voor online aankoop en verkoop van caravans, motorhomes, stacaravans, voortenten en toebehoren. De site wil het gevoel van vrijheid dat reizen met een motorhome of caravan met zich meebrengt voor een nog groter publiek bereikbaar maken.

De site heeft een aantal opvallende kenmerken. Zo is hij er exclusief voor vrijetijdsvoertuigen en hun toebehoren. Op die manier vindt de bezoeker meteen wat hij of zij zoekt, zonder afleidingen. Men kan gedetailleerd zoeken op onder meer prijs, merk, lengte en aantal slaapplaatsen. De advertenties worden telkens van fotomateriaal vergezeld, hetgeen de gebruiksvriendelijkheid nog groter maakt.

Daarnaast is er ook een sterke kwaliteitsgarantie. Het plaatsen van advertenties is immers voorbehouden aan de leden van de beroepsfederatie BCCMA, dus aan professionals uit de sector van de vrijetijdsvoertuigen, hetgeen ook een zekerheid biedt op het gebied van de waarborg van het voertuig en van de dienst na verkoop. De site kan bezocht worden op http://www.mobicar.be/occasions

Labels: ,