Restaurant week viert 5de editie.
200 deelnemende toprestaurants en 30.000 eters maakten van de vorige editie (8 tot
Vermits het succesverhaal van de Restaurant Week elke editie groeit verwacht organisator DiningCity.com voor deze lustrum editie om 250 à 300 deelnemende restaurants en een evenredig aantal gasten warm te krijgen voor deze unieke culinaire week. Hoe meer eters, hoe meer geld er immers kan worden ingezameld voor ’t (h)ART voor iedereen vzw , het goede doel dat zich inzet voor de daklozen in ons land. Tot nu toe bracht de samenwerking tussen ’t (h)ART voor iedereen vzw en de Restaurant Week al meer dan 4.000 euro op.
De Restaurant Week werkt nog steeds volgens hetzelfde concept. Gedurende één week kan je in één of meerdere van de deelnemende toprestaurants gaan eten voor een superzacht prijsje! Voor een driegangen lunch betaal je 20 euro, een driegangen diner kost je 27 euro. Restaurants die minstens 15 Gault Millau punten hebben mogen 10 euro meer vragen voor één van hun absolute topmenu's. Met dit succesconcept is de Restaurant Week uitgegroeid tot hèt moment om nieuwe culinaire ontdekkingen te doen. Boekingen via www.restaurantweek.be
Labels: Restaurant week
<< Home