Nieuws in de marge

Thursday, May 17, 2007

Open VLD Sint-Amandsberg heet u welkom.

De Open VLD Sint-Amandsberg houdt op 25 mei een Diner Causerie in het Carelshof in Sint-Amandsberg. Het bestuur biedt ons het aperitief van het huis aan. Op het menu staan asperges op zijn Vlaams, vergezeld van (allochtone?) gerookte zalm. Daarna volgt een rosé gebakken lamszadel met seizoensgroenten en dauphinoisaardappelen (het moeten niet altijd pommes dauphinois zijn). Als dessert worden heerlijke aardbeien, gemarineerd met munt en vergezeld van vanilleijs geserveerd. Dan volgt de mokka met zoetigheden. En om het goede nieuws volledig te maken: wijnen zijn ter deze gelegenheid à volonté!

Het festijn grijpt plaats op 25 mei om 19.30 uur in het Carelshof te Sint-Amandsberg. De bijdrae van 28 euro per persoon is te storten op rekening 737-0113949-17 met vermelding van naam en aantal personen. Voor informatie contacteer Sandra De Brauwer op 0474/59 49 51.

Labels: